Tandlæge Kerteminde

Der er flere tandlæger i din by. Ud for hver af dem kan du se distancen til den lokation, du har indtastet. Ønsker du at tilpasse din søgning, skal du blot justere afstanden eller vælge nogle af de andre muligheder. Hvis du ønsker at vide mere om hver enkelt tandlæge, skal du blot vælge søgeresultatet, hvorefter du kan se en liste med tandlægens faciliteter.

I tilfælde af at du er utilfreds med tandlægebesøg, har du både mulighed for at indgive en klage over konsultationen eller søge om erstatning for skaden, der er sket under konsultation eller operation. Vi har udarbejdet en kort klagevejledning med de relevante links, som du finder under Behandlinger i menuen ovenfor. Der kan du også læse mere om, hvordan du får bugt med tandlægeskræk, så det næste besøg hos tandlægen bliver en god oplevelse.

Kan jeg se andre brugeres bedømmelser af tandlægen? Hvorledes får jeg fat i min nye tandlæge? Her på sitet finder du det hele. Og vi g aranterer, at dem, som har afgivet en vurdering, rent faktisk har været til konsultation hos den tandlæge, der bedømmes, så du er sikker på at få et dækkende fingerpeg om kvaliteten.

Skal du have et implantat og er nervøs for behandlingen? Fortvivl ikke – under Behandlinger i topmenuen kan du se mere om forskellige slags behandling, og ofte er det sådan, at operationerne er ganske ukomplicerede. Så brug tiden inden din kommende tandlægekonsultation på at studere vores forskellige artikler og bliv klogere på dine tænder.

Mange beholder den samme tandlæge i lang tid, men Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen tilråder, at man er lidt mere forbeholden når man vælger tandlæge. For der er meget at spare, hvis man går sin tandlæges prisliste efter i sømmene. Og det koster jo ikke en krone at skifte – så tag en søgning på nyTandlæge.dk allerede i dag.

Vis filter
Vælg behandling
Tilpas din søgning:

Filtere efter type:

Sorter efter:AfstandPris

    0 tandlæger fundet