Tandlæge Kjellerup

Er du i tvivl om, hvad de mange slags fagudtryk dækker over, har vi sammenfattet en liste her på siden. Gå ind under Behandlinger i menuen, og se mere om alt fra rodbehandling og tandproteser til tandblegning og bideskinne. Samtlige tekster er udarbejdet af en fagkyndig med omfattende viden om de mange emner.

Ønsker du at finde en tandlæge tæt på, skal du blot præcisere en afstand i din søgning. Du har også mulighed for at justere din søgning ved at afkrydse, hvilke faciliteter tandlægen skal tilbyde, for eksempel parkeringsmuligheder eller elevator.

På nyTandlæge.dk kan du straks sende en besked til en tandlæge og bede om en konsultation, så du slipper for besværet med at ringe op og booke tid. Ved nogle tandlæger kan du også se åbningstider samt patienternes bedømmelser. Bedømmelserne er afgivet på en rangering fra et til fem og kun tildelt af brugere, som er blevet behandlet af den pågældende tandlæge.

Ofte er der væsentlig forskel på priserne mellem de forskellige tandlæger. Faktisk kan forskellen i pris mellem to tandlæger løbe op i flere tusinde kroner. Hos visse tandlæger kan en operativ fjernelse af en tand f.eks. ligge omkring 700 kr. og andre steder koste 4.500 kroner. Her på sitet kan du hos udvalgte tandlæger se hvad behandlingerne koster, så du kan foretage det bedste valg, når du skal skifte tandlæge.

Har du tandlægeskræk? Så har vi lavet en lille guide til, hvorledes du overvinder den. Find vejledningen under Behandlinger i menuen. Vi har også lavet en kort vejledning til, hvordan du klager, hvis du er utilfreds med besøget hos din tandlæge. Det kan både være aktuelt, hvis du er utilfreds med en operation eller med regningen. På nyTandlæge.dk er der et link til de relevante instanser, i tilfælde af at du ønsker at klage.

Vis filter
Vælg behandling
Tilpas din søgning:

Filtere efter type:

Sorter efter:AfstandPris

    0 tandlæger fundet