Tandlæge Køge

Ofte kan det være dyrt at gå til det årlige tandeftersyn. Selv om det offentlige yder tilskud, løber en tandlægeregning let op i flere tusinde kroner, når der behandlingen er omfattende. Og der kan hurtigt være meget at spare, når du vælger at skifte til en ny tandlæge. En plastfyldning i en kindtand kan nemt koste omkring seks gange så meget hos den dyreste tandlæge sammenlignet med den med de laveste priser.

Tiden er inde til årets tandeftersyn, og du mærker med det samme den uroen i mellemgulvet. Har du det sådan? I så fald er det måske en god idé at læse nyTandlæge.dk’s korte vejledning til at overvinde din angst. Guiden findes i topmenuen under Behandlinger – og forhåbentlig hjælper den dig, så du igen får lyst til at gå til tandlægen som minimum en gang årligt. Det er godt for både dig og dine tænder.

Hvis du gerne vil vide noget om, hvad et implantat egentlig er, eller i tilfælde af at du er i tvivl om, hvordan en bedøvelse udføres, så har vi lavet en samling tekster, der fortæller om de mest almindelige emner. Det kan både hjælpe dig til at give dig et hint om, hvad mulige gener i mundhulen kan være forårsaget af, inden dit tandlægebesøg – og til at forstå din regning når du har været hos tandlægen. Klik på Behandlinger i menuen for at se mere.

Det kan ofte være belejligt med en tandlæge, der ligger i nærheden af hvor du bor. Andre gange er det måske mere relevant med en tandlæge, som har gode handicapforhold eller måske en elevator. I alle tilfælde kan du let justere søgningen og søge efter en tandlæge, der modsvarer lige præcis dine ønsker.

De fleste bryder sig ikke om at være hos tandlægen, men der er naturligvis alligevel forskel på de forskellige tandlæger – nogle kan anbefales frem forandre. Og hvis du har haft en god konsultation hos tandlægen, kan du afgive din bedømmelse på nyTandlæge.dk, så andre brugere har adgang til den. Og det gælder naturligvis også for dårlige oplevelser. Tildel op til fem på skalaen, og skriv nogle ord om din oplevelse.

Vis filter
Vælg behandling
Tilpas din søgning:

Filtere efter type:

Sorter efter:AfstandPris

    0 tandlæger fundet