Tandlæge Korsør

Ved fjernelse af en tand kan operationen hos visse tandlæger koste til omkring 4500 kroner, mens det hos andre koster under 1.000 kr. Altså mere end seks gange så billigt! Der er med andre ord gode grunde til at lave et priseftersyn, inden du går til tandlægen. På nyTandlæge.dk kan du hos mange af tandlægerne se en prisliste over de forskellige tilbud, så du er godt klædt på til at foretage det rigtige tandlægeskift.

Vidste du, at visse tandlæger tilbyder akupunktur som en del af tandbehandlingen? Eller at proteser helst skal rengøres med håndsæbe? Så tag et kig under menupunktet Behandlinger, hvor du finder en masse fakta om de forskellige slags behandling, som din tandlæge tilbyder. På den måde er du bekendt med alle fagtermerne, når du skal til tandlæge.

Få en tid med bare ét klik! Her på sitet kan du ved de forskellige søgeresultater sende en besked til din næste tandlæge med kun ét klik. Og efter du været til tandlægen, har du mulighed for at bedømme dit tandlægebesøg, så andre besøgende kan få gavn af din vurdering. Giv en bedømmelse fra en til fem stjerner, og suppler med en lille tekst om dit tandlægebesøg.

Hvad mange mennesker angår er det en god oplevelse at være hos tandlægen, men der er samtidig nogle, som lider af tandlægeskræk. Ofte er det en angst, man har fået i løbet af barndommen, men på trods af at man har gået med tandlægeskræk i mange år, er der heldigvis måder at dæmpe – eller helt bekæmpe – det på. Vi har udarbejdet en kort vejledning, som ligger i topmenuen under Behandlinger. Her finder du desuden en vejledning til, hvorledes du indgiver en klage, i tilfælde af at du ikke er tilfreds med dit tandlægebesøg eller din regning.

Vis filter
Vælg behandling
Tilpas din søgning:

Filtere efter type:

Sorter efter:AfstandPris

    0 tandlæger fundet