Tandlæge Lemvig

Hvis du er utilfreds med tandlægebesøg, kan du både indgive en klage over konsultationen eller søge om kompensation for en skade, der er sket under undersøgelse eller behandling. Vi har udarbejdet en kortfattet klageguide med de relevante links, som du finder under Behandlinger i menuen ovenfor. Her har du samtidig mulighed for at læse mere om, hvordan du bekæmper tandlægeskræk, så dit næste besøg hos tandlægen bliver en god oplevelse.

På nyTandlæge.dk kan du straks sende en forespørgsel til en tandlæge og anmode om en konsultation, så du slipper for besværet med at ringe op og booke tid. Ved udvalgte tandlæger kan du også se hvornår konsultationen har åben og brugernes bedømmelser. Bedømmelserne er givet på en rangering fra 1 til 5 og kun tildelt af brugere, der er blevet behandlet af tandlægen, der bedømmes.

Prisniveauet kan være tre gange så høje hos tandlægen med de højeste priser sammenlignet med den billigste. nyTandlæge.dk har samlet et overblik over regningen på alle slags konsultation, hvad enten du søger efter tandblegning, implantater eller tandrensning. Eksempelvis kan en fyldning have en pris på 550 kr. hos den ene tandlæge, mens den andre steder kan koste omkring 3000 kroner.

Oplever du gener i mundhulen, men er i tvivl om, hvad det kan være, skal du naturligvis kontakte en tandlæge. Men mens du afventer din tid, kan du få mere at vide om de forskellige slags behandling, tandlægen kan udføre, under Behandlinger i menuen ovenfor og måske få et hint om, hvad dine gener kan skyldes.

Her på siden ser du tandlægerne i din by, men hvis du ønsker at begrænse søgningen endnu mere, kan du nemt ændre de forskellige forhold og få en mere præcis søgning. Måske leder du efter en tandlæge med mulighed for parkering – eller måske har du behov for e-post-konsultation.

Vis filter
Vælg behandling
Tilpas din søgning:

Filtere efter type:

Sorter efter:AfstandPris

    0 tandlæger fundet