Tandlæge Nakskov

Har du brug for at finde en tandlæge tæt på, skal du bare angive en afstand i din søgning. Du har også mulighed for at justere din søgning ved at angive, hvilke faciliteter tandlægen skal tilbyde, for eksempel tilskudsmuligheder eller handicaptoilet.

Forhåbentlig er det som regel en fornøjelse at gå til tandlægen, men i tilfælde af at du alligevel har haft en ubehagelig tandlægeoplevelse, er der mulighed for at klage over din tandlæge. nyTandlæge.dk har lavet en lille guide med de nødvendige links, hvis du ønsker at indgive en klage – du finder guiden under Behandlinger i menuen ovenfor. Her har du også mulighed for at se mere om, hvorledes du overvinder tandlægeskræk, så dit næste tandlægebesøg bliver en god oplevelse.

Flere forbrugereksperter anbefaler, at alle en gang imellem foretager et pristjek af sin tandlæge. Der kan nemlig være væsentlige variationer mellem priserne på to forskellige tandlæger. Faktisk helt op til flere hundrede %! Selv noget så simpelt som en lokalbedøvelse kan svinge meget i pris – hos nogle tandlæger kan prisen være under 200 kroner, mens den hos andre kan koste over 600 kr. Så der er god grund til at lave et priseftersyn.

Vis filter
Vælg behandling
Tilpas din søgning:

Filtere efter type:

Sorter efter:AfstandPris

    0 tandlæger fundet