Tandlæge Nykøbing F.

Skal du have indsat en krone men er nervøs for behandlingen? Bare rolig – under Behandlinger i menuen kan du læse mere om forskellige slags behandling, og som regel er det sådan, at behandlingerne er ganske ukomplicerede. Brug derfor ventetiden før dit næste tandlægebesøg på at studere nyTandlæge.dk’s forskellige artikler og bliv klogere på dine tænder.

vor længe har konsultationen åben? Hvordan er andre brugeres bedømmelser? Hvordan kontakter jeg tandlægen? På nyTandlæge.dk finder du alt, du har brug for. Og vi har sørget for, at dem, som har afgivet en vurdering, nu også er patient hos den tandlæge, der bedømmes, så du får et dækkende billede af niveauet.

Mange beholder den samme tandlæge i lang tid, men forbrugereksperter tilråder, at man er en del mere kritisk når man vælger tandlæge. For der er meget at spare, hvis man giver sin tandlæge et pristjek. Og det koster jo ikke en krone at skifte – så søg efter din nye tandlæge på nyTandlæge.dk allerede i dag.

Gider du heller ikke køre gennem den halve by for at komme til tandlægen? Eller er du på udkig efter en tandlæge med mulighed for e-post-konsultation? Så ret søgningen og find en tandlæge, der modsvarer dine behov. Det tager kun et øjeblik, og det koster dig ingenting.

Hvis du er utilfreds med tandlægebesøg, har du både mulighed for at klage over behandlingen eller ansøge om erstatning for en skade, der er sket under konsultation eller behandling. nyTandlæge.dk har udarbejdet en lille klageguide med de nødvendige links, som du finder under Behandlinger i menuen ovenfor. Her kan du også se mere om, hvorledes du bekæmper tandlægeskræk, så det næste tandlægebesøg bliver så ubesværet som muligt.

Vis filter
Vælg behandling
Tilpas din søgning:

Filtere efter type:

Sorter efter:AfstandPris

    0 tandlæger fundet