Tandlæge Odder

Der kan være stor forskel på priserne mellem de forskellige tandlæger. Faktisk kan prisforskellen mellem to tandlæger løbe op i adskillige tusinde kroner. Hos visse tandlæger vil en operativ fjernelse af en tand for eksempel være et godt stykke under 1000 kr. og andre steder ligge omkring 4.500 kroner. På nyTandlæge.dk har du mulighed for hos udvalgte tandlæger at se priserne, så du kan træffe det bedste valg, hvis du skal vælge ny tandlæge.

På vores site kan du nu og her sende en besked til en tandlæge og bede om en konsultation, så du ikke behøver at ringe op og booke tid. Ved udvalgte tandlæger kan du tilmed se åbningstider og brugernes bedømmelser. De er givet på en skala fra 1 til 5 og kun afgivet af brugere, som har været til konsultation hos tandlægen, der bedømmes.

I tilfælde af at du ønsker at vide mere om, hvad et implantat egentlig er, eller i tilfælde af at du er i tvivl om, hvordan en rodbehandling foregår, så har vi udarbejdet en samling tekster, der beskriver de mest udbredte behandlinger. De kan både hjælpe dig til at give dig et hint om, hvad mulige smerter i mundhulen skyldes, før dit tandlægebesøg – og til at forstå din regning når du har været hos tandlægen. Klik på Behandlinger i topmenuen for at se mere.

Find den nærmeste tandlæge i din by. Der kan både søges på tandlæger, der ligger i nærheden af dit hjem eller din arbejdsplads – eller et helt tredje sted. Vores site samler herefter en liste over tandlæger tæt på med angivelse af afstand.

Der er mange, der ikke kan lide at være hos tandlægen, og for visse er det nærved det værste tidspunkt når indkaldelsen fra tandlægen kommer. Men fortvivl ikke! Vi har lavet en kort vejledning, som du finder under Behandlinger i topmenuen, så du har mulighed for at øve dig i at ligge i tandlægestolen og forhåbentlig få bugt med din angst. Blandt vores artikler er der desuden en klageguide, som du kan bruge, i tilfælde af at du har haft en tandlægeoplevelse.

Vis filter
Vælg behandling
Tilpas din søgning:

Filtere efter type:

Sorter efter:AfstandPris

    0 tandlæger fundet