Tandlæger Odense

Ligger din tandlæge i den fjerneste ende af Odense? Eller har regningen bare været alt for høj, hver gang du har været der? Så find en ny tandlæge i Odense her på sitet. Vi dækker hele Odense og omegn fra Tommerup til Munkebo, og du kan endda præcisere din søgning til de tandlæger, hvor der er mulighed for at få tilskud fra Region Syddanmark.

Find en tandlæge i Odense tæt på dig

På nyTandlæge.dk har du mulighed for at indtaste din bopælsadresse, hvorefter du får en oversigt over de tandlæger, der ligger i nærheden. Du kan herefter begrænse afstanden yderligere, hvis du vil finde den tandlæge i Odense, der er tættest på dig.

Mange søgemuligheder

Er det andre parametre end beliggenhed, der betyder noget for dig i din søgning efter en tandlæge i Odense, så er der også mulighed for at søge efter andre parametre. Du kan blandt andet søger efter en tandlæge i Odense, der har legerum til børnene eller tilbyder elektronisk receptfornyelse. Det kan også være, at du gerne vil have en tandlæge med parkeringsmuligheder, så du ikke skal køre hele Odense rundt for at finde en p-plads, næste gang du skal til tandlægen. Eller måske er du bare interesseret i den billigste pris på en rodbehandling eller en tandblegning. Du finder alle disse søgeparametre her på siden.

Vil du vide mere om behandlingerne?

Under ’Behandlinger’ i menuen ovenfor kan du få styr på alle fagordene fra implantat til paradentose. Her finder du også en lille guide til, hvordan du bekæmper tandlægeskræk samt en vejledning til, hvordan du klager over din regning eller dit tandlægebesøg. Du kan dermed nemt og overskueligt forberede dig på dit næste besøg hos din nye tandlæge i Odense.

Vis filter
Vælg behandling
Tilpas din søgning:

Filtere efter type:

Sorter efter:AfstandPris

0 tandlæger fundet