Tandlæge Østermarie

Det er ikke alle, der bryder sig om at gå til tandlægen, men der er selvfølgelig alligevel forskel på de forskellige tandlæger – nogle er bedre endandre. Og har du haft en anbefalelsesværdig konsultation hos din tandlæge, har du mulighed for at afgive din vurdering her på sitet, så andre brugere har adgang til den. Og det gælder selvfølgelig også for mindre gode oplevelser. Tildel op til 5 stjerner, og skriv en lille tekst om din oplevelse.

Har du tandlægeskræk? I så fald har nyTandlæge.dk udarbejdet en lille guide til, hvorledes du overvinder den. Find guiden under Behandlinger i topmenuen. Vi har også lavet en lille vejledning til, hvorledes du indgiver en klage, hvis du har haft problemer med besøget hos din tandlæge. Det er både aktuelt, i tilfælde af at du ikke er tilfreds med en operation eller med prisen. I guiden er der links til de relevante instanser, hvis du ønsker at indgive en klage.

Gider du heller ikke køre gennem den halve by for at komme til tandlægen? Eller leder du efter en tandlæge med mulighed for tilskud fra regionen? Så ret din søgning og find en tandlæge, der modsvarer dine ønsker. Det tager under 2 minutter, og det koster dig ikke noget.

Hvad er en bro i grunden? Eller en tandprotese? Man kan støde på en del fagudtryk hos din tandlæge, og hvis du gerne vil finde ud af, hvad udtrykkene betyder, har vi lavet en samling små artikler om de forskellige behandlinger, som tandlægen tilbyder. Klik på Behandlinger i menuen og læs om alting fra fyldninger til bideskinner.

Det kan være dyrt at gå til det årlige tandeftersyn. Selv om du modtager tilskud fra det offentlige, løber en tandlægeregning let op i høje beløb, hvis der skal foretages større operationer. Men der kan hurtigt være meget at spare, når man skifter tandlæge. En fyldning kan således let løbe op i omkring seks gange så meget hos den tandlæge, der er dyrest, sammenlignet med den billigste.

Vis filter
Vælg behandling
Tilpas din søgning:

Filtere efter type:

Sorter efter:AfstandPris

    0 tandlæger fundet