Tandlæge Otterup

Det er tid til det årlige besøg hos tandlægen, og du fornemmer med det samme den ubehagelige fornemmelse i maven. Føles det på den måde? Så er det muligvis en god idé at læse vores lille vejledning til at bekæmpe tandlægeskrækken. Du finder den i topmenuen under Behandlinger – og forhåbentlig hjælper den dig, så du atter får lyst til at gå til tandlægen som minimum en gang om året. Det er godt for både dine tænder og dig.

Forbrugerrådet Tænk har anbefalet, at alle fra tid til anden foretager et priseftersyn af sin tandlægeregning. Der kan nemlig være væsentlige forskelle mellem, hvad en konsultation hos de forskellige tandlæger koster. Faktisk i nærheden af flere hundrede procent! Selv en lokalbedøvelse kan variere meget i pris – hos nogle tandlæger kan prisen være 195 kr., mens den hos andre kan løbe op i over 600 kroner. Derfor er der god grund til at lave et priseftersyn.

Når du har fundet din nye tandlæge kan du anmode om en tid lige her fra nyTandlæge.dk. Du behøver bare klikke på ”Bestil en tid” ved den pågældende tandlæge, hvorefter vedkommende lader høre fra sig, efter de har modtaget din besked. Så er du fri for at ringe til tandlægen eller besøge tandlægens website.

Hvad er paradentose i grunden? Eller et implantat? Du støder somme tider på mange forskellige fagtermer hos din tandlæge, og i tilfælde af at du ønsker at finde ud af, hvad de betyder, har vi udarbejdet en samling beskrivelser af de forskellige behandlinger, som din tandlæge udfører. Gå ind under Behandlinger i menuen og se mere om alt fra kroner til tandregulering.

Vis filter
Vælg behandling
Tilpas din søgning:

Filtere efter type:

Sorter efter:AfstandPris

    0 tandlæger fundet