Tandlæge Præstø

Ønsker du at finde en tandlæge tæt på, bedes du bare angive en distance i din søgning. Du har også mulighed for at tilpasse din søgning ved at angive, hvilke særlige omstændigheder tandlægen skal have, eksempelvis parkeringsmuligheder eller e-post-konsultation.

Det skulle gerne være en en god oplevelse at være hos tandlægen, men i tilfælde af at du alligevel har haft en uheldig oplevelse, kan du klage over din tandlæge. Vi har udarbejdet en lille vejledning med de relevante links, hvis du vil klage – vejledningen ligger under Behandlinger i topmenuen. Her har du også mulighed for at læse mere om, hvorledes du bekæmper tandlægeskræk, så det næste besøg hos tandlægen kan blive en god oplevelse.

Det kan være dyrt at gå til det årlige tandeftersyn. Selv om det offentlige yder tilskud, kan en tandlægeregning let løbe op i høje beløb, hvis der skal foretages mere omfattende operationer. Og der kan hurtigt være mange penge at spare, når du vælger at skifte til en ny tandlæge. En fyldning kan nemt koste omkring seks gange så meget hos den dyreste tandlæge sammenlignet med den billigste.

Det er ikke alle, der bryder sig om at være hos tandlægen, men der er naturligvis alligevel forskel på de forskellige tandlæger – visse kan anbefales frem forandre. Og har du haft en anbefalelsesværdig oplevelse hos din tandlæge, kan du afgive din vurdering på nyTandlæge.dk, så andre besøgende har adgang til den. Og det gælder selvfølgelig også for dårlige oplevelser. Tildel op til 5 på skalaen, og tilføj en lille tekst om dit tandlægebesøg.

Vidste du, at udvalgte tandlæger kan supplere med akupunktur som en del af tandbehandlingen? Eller at proteser skal vaskes med almindelig sæbe? Så læs mere under Behandlinger i menuen ovenfor, hvor du finder en masse fakta om et udvalg af de typer operationer, som din tandlæge kan udføre. Så er du helt hjemme i alle fagtermerne, næste gang du skal til tandlæge.

Vis filter
Vælg behandling
Tilpas din søgning:

Filtere efter type:

Sorter efter:AfstandPris

    0 tandlæger fundet