Tandlæge Ribe

Hvis du ikke er tilfreds med dit besøg hos tandlægen, kan du både indgive en klage over konsultationen eller søge om kompensation for en skade, der er opstået i forbindelse med undersøgelse eller behandling. nyTandlæge.dk har udarbejdet en lille klagevejledning med de nødvendige links, som du finder under Behandlinger i menuen ovenfor. Der kan du samtidig se mere om, hvorledes du bekæmper tandlægeskræk, så dit næste besøg hos tandlægen bliver en god oplevelse.

Få en tid med bare ét klik. På nyTandlæge.dk kan du ved de forskellige søgeresultater sende en anmodning til din nye tandlæge med bare et enkelt klik. Og når du været hos tandlægen, har du mulighed for at bedømme din oplevelse, så andre besøgende kan få glæde af din vurdering. Giv en vurdering fra en til fem på skalaen, og tilføj en lille tekst om oplevelsen.

Gider du heller ikke køre gennem den halve by for at komme til tandlægen? Eller er du på udkig efter en tandlæge med mulighed for tilskud fra regionen? Så ret søgningen og find en tandlæge, der matcher dine behov. Det tager under 2 minutter, og det koster dig ingenting.

Har du gener i munden, men ved du ikke, hvad det kan være, skal du naturligvis kontakte en tandlæge. Men mens du afventer at komme til, kan du læse mere om de typer behandling, tandlægen tilbyder, under Behandlinger i menuen ovenfor og måske få et hint om, hvad ubehaget er foårsaget af.

Vis filter
Vælg behandling
Tilpas din søgning:

Filtere efter type:

Sorter efter:AfstandPris

    0 tandlæger fundet