Tandlæge Ringkøbing

Ved du ikke, hvad de forskellige slags behandling betyder, har vi samlet en oversigt her på nyTandlæge.dk. Gå ind under Behandlinger i menuen, og læs om alt fra rodbehandling og tandproteser til tandsmykker og tandregulering. Alle vores vejledninger er skrevet af en fagkyndig med omfattende indsigt i de forskellige behandlinger.

Har du tandlægeskræk? Så har nyTandlæge.dk udarbejdet en lille guide til, hvordan du slipper af med den. Find vejledningen under Behandlinger i topmenuen. Vi har også udarbejdet en kort guide til, hvorledes du indgiver en klage, i tilfælde af at du har haft problemer med besøget hos din tandlæge. Det er både aktuelt, hvis du er utilfreds med en operation eller med prisen. På nyTandlæge.dk er der links til de relevante myndigheder, hvis du ønsker at klage.

På vores site kan du nu og her sende en forespørgsel til en tandlæge og anmode om en tid, så du ikke behøver at ringe op og booke tid. Ved udvalgte tandlæger kan du tilmed se åbningstider samt brugernes bedømmelser. De er givet på en rangering fra 1 til 5 og kun afgivet af brugere, der er blevet behandlet af den pågældende tandlæge.

Priserne kan være væsentligt højere hos den dyreste tandlæge sammenlignet med den billigste. Vi har samlet en liste over priser på alle slags konsultation, hvad enten du søger efter tandblegning, fyldninger eller tandrensning. For eksempel kan en plastfyldning koste 550 koner hos den ene tandlæge, mens den hos en anden kan koste i nærheden af 3000 kroner.

Der er flere tandlæger i dit område. Ved hver af dem ser du afstanden til den adresse, du har indtastet. Ønsker du at begrænse din søgning, skal du blot justere afstanden eller vælge nogle af de andre parametre. Hvis du ønsker at vide mere om hver enkelt tandlæge, behøver du bare klikke på søgeresultatet, hvorefter du får en liste med tandlægens forskellige tilbud.

Vis filter
Vælg behandling
Tilpas din søgning:

Filtere efter type:

Sorter efter:AfstandPris

    0 tandlæger fundet