Tandlæge Risskov

Hvis du gerne vil læse mere om, hvad en bro i grunden er, eller hvis du ikke ved, hvordan en bedøvelse udføres, så har nyTandlæge.dk udarbejdet en samling tekster, der fortæller om de mest almindelige behandlinger. De kan både være med til at give dig et fingerpeg om, hvad mulige gener i mundhulen kan være forårsaget af, inden du går til tandlægen – og til at forstå din regning når du har været hos tandlægen. Klik på Behandlinger i topmenuen for at se mere.

Efter du har fundet din nye tandlæge kan du sende en besked til tandlægen lige her fra nyTandlæge.dk. Du skal bare klikke på knappen ud for den ønskede tandlæge, hvorefter tandlægen lader høre fra sig, efter de har set din anmodning. Så er du fri for at ringe op eller gå ind på tandlægens website.

Der er en del, som ikke kan lide at gå til tandlægen, og for visse kan det være det værste tidspunkt når indkaldelsen fra tandlægen kommer. Men bare rolig. nyTandlæge.dk har lavet en lille guide, som ligger under Behandlinger i menuen, så du kan blive bedre til at ligge i tandlægestolen og med tiden overvinde din angst. Blandt vores artikler er der desuden en klagevejledning, som kan anvendes, i tilfælde af at du har haft en tandlægeoplevelse.

Vis filter
Vælg behandling
Tilpas din søgning:

Filtere efter type:

Sorter efter:AfstandPris

    0 tandlæger fundet