Tandlæge Rønde

Det kan ofte være belejligt med en tandlæge, der ligger i nærheden af dit hjem. Eller måske er det mere relevant med en tandlæge, som tilbyder gode parkeringsmuligheder eller måske en elevator. I hvert tilfælde kan du nemt tilpasse søgningen og finde en tandlæge, der passer til lige præcis dine behov.

Det skulle gerne være en en god oplevelse at gå til tandlægen, men i tilfælde af at du mod forventning har haft en uheldig oplevelse, er der mulighed for at indgive en klage over din tandlæge. Vi har lavet en lille guide med de nødvendige links, i tilfælde af at du ønsker at indgive en klage – vejledningen ligger under Behandlinger i menuen ovenfor. Her kan du også se mere om, hvordan du overvinder tandlægeskræk, så dit næste tandlægebesøg bliver så behageligt som muligt.

Flere forbrugereksperter anbefaler, at alle fra tid til anden foretager et pristjek af sin tandlægeregning. Ofte er der nemlig rigtig store forskelle mellem, hvad en konsultation hos de forskellige tandlæger koster. Somme tider helt op til flere hundrede %! Selv en lokalbedøvelse kan variere en del i pris – hos nogle tandlæger kan prisen være under 200 kroner, mens den hos andre kan løbe op i 620 kroner. Så der er al mulig grund til at lave et pristjek.

De fleste bryder sig ikke om at være hos tandlægen, men der er selvfølgelig alligevel mange forskelle på de forskellige tandlæger – visse kan anbefales frem forandre. Og har du haft en god konsultation hos din tandlæge, kan du afgive din bedømmelse her på sitet, så andre brugere har adgang til den. Og det gælder naturligvis også for dårlige oplevelser. Giv op til 5 på skalaen, og tilføj en lille tekst om dit tandlægebesøg.

Vis filter
Vælg behandling
Tilpas din søgning:

Filtere efter type:

Sorter efter:AfstandPris

    0 tandlæger fundet