Tandlæge Rønne

Gider du heller ikke køre langt for at komme til tandlægen? Eller leder du efter en tandlæge der tilbyder e-post-konsultation? Så tilpas søgningen og find en tandlæge, der matcher dine behov. Det tager kun et øjeblik, og det koster dig ingenting.

Var du klar over, at udvalgte tandlæger tilbyder akupunktur som en del af tandbehandlingen? Eller at tandproteser skal vaskes med almindelig sæbe? Så læs mere under Behandlinger i menuen ovenfor, hvor du finder en masse fakta om de forskellige slags operationer, som de fleste tandlæger kan udføre. Så er du helt hjemme i alle fagtermerne, når du skal til tandlæge.

Du kan altid se telefonnumrene til tandlægerne her på nyTandlæge.dk, men hvis du gerne vil slippe for at have fat i telefonen, har vi gjort det let for dig. Med et enkelt klik har du mulighed for at sende en anmodning direkte til din nye tandlæge og bestille en tid. Nemmere bliver det ikke. Hvis tandlægen har eget website med eget tidsbestillingssystem, har du også mulighed for at følge linket derind og finde en tid.

Ofte kan det være dyrt at gå til tandlæge. Selv om det offentlige yder tilskud, kan en tandlægeregning let løbe op i flere tusinde kroner, hvis der behandlingen er omfattende. Og der kan hurtigt være meget at spare, når man skifter tandlæge. En fyldning kan således let løbe op i omkring seks gange så meget hos den dyreste tandlæge sammenlignet med den med de laveste priser.

Vis filter
Vælg behandling
Tilpas din søgning:

Filtere efter type:

Sorter efter:AfstandPris

    0 tandlæger fundet