Tandlæge Rudkøbing

Der ligger flere tandlæger i dit område. Ved hver af dem kan du se afstanden til den adresse, du har søgt på. Ønsker du at tilpasse din søgning, skal du bare justere afstanden eller vælge nogle af de andre parametre. Hvis du ønsker at læse mere om hver enkelt tandlæge, skal du blot vælge søgeresultatet, og du får en liste med tandlægens faciliteter.

vornår har tandlægen åben? Hvordan bedømmer andre brugere tandlægen? Hvorledes får jeg fat i min nye tandlæge? Her på sitet finder du alt, du behøver. Og vi g aranterer, at dem, der har afgivet en bedømmelse, nu også er patient hos den tandlæge, der bedømmes, så du er sikker på at få et retvisende billede af niveauet.

Hvad mange mennesker angår er det en god oplevelse at være hos tandlægen, men desværre er der samtidig nogle, som kæmper med tandlægeskræk. Tit er det noget, man har fået da man var barn, men på trods af at man har gået med det i lang tid, findes der heldigvis måder at dæmpe – eller helt bekæmpe – det på. Vi har udarbejdet en lille vejledning, som ligger i topmenuen under Behandlinger. Her ligger desuden en vejledning til, hvordan du indgiver en klage, i tilfælde af at du er utilfreds med dit besøg hos tandlægen eller din regning.

Skal du have fjernet en tand, kan operationen hos visse tandlæger beløbe sig helt op til 4.500 kr., mens det hos nogle koster under 1000 kroner. Det vil sige over seks gange så billigt! Der er m.a.o. al mulig grund til at lave et pristjek, inden du går til tandlægen. På nyTandlæge.dk kan du hos udvalgte tandlæger få en prisliste over de forskellige behandlinger, så du er bedre klædt på til at finde din næste tandlæge.

Oplever du gener i mundhulen, men ved du ikke, hvad det kan skyldes, skal du naturligvis kontakte en tandlæge. Men i tiden hvor du venter på din tid, kan du læse mere om de forskellige slags behandling, din tandlæge kan udføre, under Behandlinger i menuen ovenfor og måske få et hint om, hvad ubehaget kan skyldes.

Vis filter
Vælg behandling
Tilpas din søgning:

Filtere efter type:

Sorter efter:AfstandPris

    0 tandlæger fundet