Tandlæge Rungsted Kyst

Mange skifter ikke tandlæge i lang tid, men forbrugereksperter tilråder, at man er lidt mere forbeholden når man vælger tandlæge. For der er meget at spare, hvis man går sin tandlæges prisliste efter i sømmene. Og det koster jo ikke en krone at skifte – så søg efter din nye tandlæge på nyTandlæge.dk allerede i dag.

Skal du have et implantat og er nervøs for operationen? Fortvivl ikke – under Behandlinger i topmenuen har du mulighed for at læse mere om forskellige slags behandling, og ofte viser det sig, at behandlingerne er ganske ukomplicerede. Brug derfor ventetiden inden dit næste tandlægebesøg på at læse vores små artikler og få ro i sindet.

I tilfælde af at du er utilfreds med dit besøg hos tandlægen, er der både mulighed for at indgive en klage over konsultationen eller ansøge om erstatning for en skade, der er opstået under konsultation eller behandling. Vi har udarbejdet en kortfattet klagevejledning med de nødvendige links, som du finder under Behandlinger i topmenuen. Der kan du samtidig se mere om, hvordan du overvinder tandlægeskræk, så dit næste tandlægebesøg bliver en god oplevelse.

Vis filter
Vælg behandling
Tilpas din søgning:

Filtere efter type:

Sorter efter:AfstandPris

    0 tandlæger fundet