Tandlæge Ry

Ved du ikke, hvad de forskellige slags behandling betyder, har vi sammenfattet en liste her på nyTandlæge.dk. Klik på Behandlinger i topmenuen, og se mere om alt fra fyldninger og kroner til tandsmykker og tandregulering. Samtlige tekster er skrevet af en fagkyndig med omfattende viden om de mange behandlinger.

På vores site kan du straks sende en forespørgsel til en tandlæge og anmode om en konsultation, så du ikke behøver at ringe op og booke tid. Ved nogle tandlæger kan du tilmed se hvornår konsultationen har åben samt patienternes bedømmelser. Bedømmelserne er afgivet på en rangering fra 1 til 5 og kun afgivet af brugere, der har været til konsultation hos tandlægen, der bedømmes.

Priserne kan være tre gange så høje hos tandlægen med de højeste priser som hos den billigste. nyTandlæge.dk giver dig en liste over priser på alle slags konsultation, hvad enten du er på udkig efter tandblegning, implantater eller det regelmæssige tandeftersyn. For eksempel kan en fyldning koste under 600 koner hos en tandlæge, mens den hos en anden kan koste i nærheden af 3000 kr.

Vis filter
Vælg behandling
Tilpas din søgning:

Filtere efter type:

Sorter efter:AfstandPris

    0 tandlæger fundet