Tandlæge Silkeborg

Det er de færreste, der bryder sig om at gå til tandlægen, men derfor er der naturligvis alligevel forskel på tandlægerne – visse er bedre endandre. Og har du haft en anbefalelsesværdig konsultation hos din tandlæge, har du mulighed for at afgive din vurdering på nyTandlæge.dk, så andre brugere har adgang til den. Og det gælder selvfølgelig også for mindre gode oplevelser. Tildel op til 5 stjerner, og tilføj nogle ord om dit tandlægebesøg.

Det er tid til det årlige tandeftersyn, og du fornemmer med det samme den uroen i mellemgulvet. Føles det på den måde? Så kan det anbefales at læse nyTandlæge.dk’s lille guide til at bekæmpe din angst. Du finder den i menuen under Behandlinger – og vi håber, den hjælper dig, så du igen har mod på at gå til tandlægen som minimum en gang årligt. Det er godt for både dine tænder og dig.

Hvad er en bro egentlig? Eller en tandprotese? Du støder somme tider på mange forskellige fagtermer hos tandlægen, og i tilfælde af at du ønsker at vide, hvad udtrykkene betyder, har vi lavet en række beskrivelser af de forskellige behandlinger, som din tandlæge tilbyder. Klik på Behandlinger i menuen og læs om alt fra rodbehandling til tandregulering.

Vis filter
Vælg behandling
Tilpas din søgning:

Filtere efter type:

Sorter efter:AfstandPris

    0 tandlæger fundet