Tandlæge Skagen

Forbrugerrådet Tænk har anbefalet, at alle fra tid til anden foretager et pristjek af sin tandlægeregning. Der kan nemlig være væsentlige forskelle mellem, hvad en konsultation hos de forskellige tandlæger koster. Somme tider helt op til flere hundrede pct.! Alene noget så simpelt som en lokalbedøvelse kan variere en del på regningen – hos visse tandlæger kan den koste 195 kr., mens den hos andre kan koste over 600 kroner. Derfor er der god grund til at lave et priseftersyn.

Var du klar over, at nogle tandlæger tilbyder akupunktur som en del af tandbehandlingen? Eller at proteser skal vaskes med almindelig sæbe? Så læs mere under menupunktet Behandlinger, hvor vi har samlet en række små artikler om de forskellige slags operationer, som din tandlæge kan udføre. På den måde er du helt hjemme i alle fagtermerne, når du skal til tandlæge.

Gider du heller ikke køre gennem den halve by for at komme til tandlægen? Eller leder du efter en tandlæge der tilbyder e-post-konsultation? Så ret søgningen og find en tandlæge, der modsvarer dine ønsker. Det tager under 2 minutter, og det koster dig ingenting.

Vis filter
Vælg behandling
Tilpas din søgning:

Filtere efter type:

Sorter efter:AfstandPris

    0 tandlæger fundet