Tandlæge Skødstrup

Priserne kan være tre gange så høje hos tandlægen med de højeste priser som hos den billigste. Vi har samlet et overblik over regningen på alle typer konsultation, hvad enten du søger efter tandblegning, implantater eller tandrensning. For eksempel kan en fyldning have en pris på 550 kr. hos den ene tandlæge, mens den andre steder kan koste i nærheden af 3000 kr.

vor længe har tandlægen åben? Hvordan er andre brugeres bedømmelser? Hvordan kontakter jeg min nye tandlæge? På nyTandlæge.dk kan du finde det hele. Og vi har sørget for, at alle brugere, som har afgivet en vurdering, rent faktisk er patient hos den tandlæge, der bedømmes, så du er sikker på at få et dækkende fingerpeg om kvaliteten.

Der er flere tandlæger i din by. Ved hver af dem ser du afstanden til den lokation, du har indtastet. Ønsker du at tilpasse din søgning, skal du blot justere afstanden eller afkrydse nogle af de andre parametre. Hvis du vil vide mere om den enkelte tandlæge, behøver du bare vælge søgeresultatet, hvorefter du kan se en oversigt over tandlægens faciliteter.

Hvis du gerne vil vide mere om, hvad en bro i grunden er, eller i tilfælde af at du ikke ved, hvordan en bedøvelse foregår, så har nyTandlæge.dk lavet en række tekster, der beskriver de mest almindelige emner. De kan både hjælpe dig til at give dig et hint om, hvad mulige smerter i mundhulen kan være forårsaget af, før du går til tandlægen – og til at forstå din faktura når du har været hos tandlægen. Gå ind under Behandlinger i menuen for at læse mere.

Hvis du ikke er tilfreds med dit besøg hos tandlægen, kan du både klage over behandlingen eller ansøge om kompensation for en skade, der er opstået under konsultation eller behandling. Vi har udarbejdet en lille klagevejledning med de nødvendige links, som ligger under Behandlinger i topmenuen. Her kan du samtidig se mere om, hvordan du får bugt med tandlægeskræk, så det næste besøg hos tandlægen bliver så behageligt som muligt.

Vis filter
Vælg behandling
Tilpas din søgning:

Filtere efter type:

Sorter efter:AfstandPris

    0 tandlæger fundet