Tandlæge Skovlunde

Find den nærmestliggende tandlæge i dit område. Søg både på tandlæger, der er placeret tæt på din bopæl eller din arbejdsplads – eller et helt tredje sted. nyTandlæge.dk giver dig herefter et overblik over resultater i nærheden med angivelse af distance.

Ofte er der væsentlig forskel på priserne mellem hver enkelt tandlæge. Faktisk kan prisforskellen mellem den billigste og dyreste tandlæge løbe op i flere tusinde kroner. Hos nogle tandlæger vil en fjernelse af en tand f.eks. koste 700 kr. og andre steder koste 4.500 kr. På nyTandlæge.dk kan du hos udvalgte tandlæger se priserne, så du er i stand til at foretage den rigtige beslutning, når du skal vælge ny tandlæge.

Lider du af tandlægeskræk? I så fald har vi udarbejdet en kort guide til, hvorledes du slipper af med den. Find guiden under Behandlinger i menuen. Vi har også udarbejdet en lille vejledning til, hvorledes du indgiver en klage, i tilfælde af at du har haft problemer med din tandlægekonsultation. Det er både aktuelt, i tilfælde af at du er utilfreds med en operation eller med regningen. I guiden finder du et link til de relevante instanser, i tilfælde af at du ønsker at indgive en klage.

På vores site kan du straks sende en besked til en tandlæge og anmode om en tid, så du slipper for besværet med at ringe op og booke tid. Ved nogle tandlæger kan du også se åbningstider samt patienternes bedømmelser. De er afgivet på en skala fra et til fem og kun afgivet af brugere, som er blevet behandlet af tandlægen, der bedømmes.

Hvad er paradentose egentlig? Eller en tandprotese? Man støder somme tider på en del fagtermer hos din tandlæge, og hvis du gerne vil finde ud af, hvad udtrykkene betyder, har vi udarbejdet en samling beskrivelser af de forskellige behandlinger, som din tandlæge udfører. Gå ind under Behandlinger i topmenuen og læs om alting fra fyldninger til bideskinner.

Vis filter
Vælg behandling
Tilpas din søgning:

Filtere efter type:

Sorter efter:AfstandPris

    0 tandlæger fundet