Tandlæge Slagelse

Der er nok mange, som ikke bryder sig om at være hos tandlægen, og for visse kan det være et af de værste tidspunkter på året. Men fortvivl ikke! nyTandlæge.dk har lavet en lille vejledning, som ligger under Behandlinger i menuen, så du har mulighed for at blive bedre til at ligge i tandlægestolen og forhåbentlig overvinde din angst. Blandt vores artikler finder du også en klagevejledning, som du kan bruge, hvis du har haft en tandlægeoplevelse.

Vil du finde en tandlæge i nærheden, bedes du bare præcisere en afstand i din søgning. Du kan også tilpasse din søgning ved at afkrydse, hvilke faciliteter tandlægen skal have, for eksempel parkeringsmuligheder eller elevator.

Var du klar over, at visse tandlæger tilbyder akupunktur blandt deres behandlingstilbud? Eller at tandproteser helst skal rengøres med håndsæbe? Så tag et kig under menupunktet Behandlinger, hvor du finder en masse fakta om et udvalg af de typer operationer, som de fleste tandlæger tilbyder. Så er du helt hjemme i alle fagudtrykkene, når du skal til tandlæge.

Flere forbrugereksperter anbefaler, at alle fra tid til anden laver et priseftersyn af sin tandlægeregning. Der kan nemlig være væsentlige forskelle mellem, hvad en konsultation hos de forskellige tandlæger koster. Faktisk i nærheden af flere hundrede pct.! Alene noget så simpelt som en lokalbedøvelse kan svinge en del på regningen – hos visse tandlæger kan prisen være 195 kroner, mens den hos andre tandlæger kan koste over 600 kroner. Så der er god grund til at lave et pristjek.

Efter du har fundet en tandlæge, du ønsker at skifte til, har du mulighed for at sende en besked til tandlægen direkte her fra sitet. Du behøver blot klikke på knappen ud for den ønskede tandlæge, hvorefter vedkommende lader høre fra sig, når de har modtaget din anmodning. Så er du fri for at ringe til tandlægen eller besøge tandlægens egen hjemmeside.

Vis filter
Vælg behandling
Tilpas din søgning:

Filtere efter type:

Sorter efter:AfstandPris

    0 tandlæger fundet