Tandlæge Slangerup

De fleste bryder sig ikke om at være hos tandlægen, men derfor er der selvfølgelig alligevel forskel på de forskellige tandlæger – visse er bedre endandre. Og har du haft en god konsultation hos tandlægen, kan du afgive din bedømmelse på nyTandlæge.dk, så andre brugere har adgang til den. Og det gælder selvfølgelig også for dårlige oplevelser. Giv op til fem på skalaen, og skriv nogle ord om din oplevelse.

Det kan være dyrt at gå til det årlige tandeftersyn. Selv om du modtager tilskud fra det offentlige, kan en tandlægeregning let løbe op i flere tusinde kroner, når der behandlingen er omfattende. Men der kan hurtigt være mange penge at spare, hvis du vælger at skifte til en ny tandlæge. En fyldning kan nemt koste omkring 6 gange så meget hos den dyreste tandlæge som hos den med de laveste priser.

Tiden er inde til årets tandeftersyn, og du mærker straks den urolige fornemmelse i maven. Føles det på den måde? Så kan det anbefales at læse nyTandlæge.dk’s korte guide til at overvinde tandlægeskrækken. Guiden findes i menuen under Behandlinger – og vi håber, den hjælper dig, så du igen får lyst til at bestille tid hos tandlægen mindst en gang om året. Det hjælper både dine tænder og dig.

Det kan ofte være at foretrække med en tandlæge, der har til huse tæt på hvor du bor. Andre gange er det måske vigtigere med en tandlæge, som har gode handicapforhold eller måske et legerum for børn. I alle tilfælde kan du nemt tilpasse din søgning og søge efter en tandlæge, der modsvarer lige præcis dine behov.

Vis filter
Vælg behandling
Tilpas din søgning:

Filtere efter type:

Sorter efter:AfstandPris

    0 tandlæger fundet