Tandlæge Solrød Strand

Du har altid mulighed for at se telefonnumrene til tandlægerne her på nyTandlæge.dk, men hvis du foretrækker ikke at have fat i telefonen, gør sitet det nemt for dig: Med blot et klik har du mulighed for at sende en anmodning direkte til din nye tandlæge og bede om en tid. Nemmere bliver det ikke. Hvis tandlægen har eget website med eget tidsbestillingssystem, kan du også følge linket derind og bestille en tid.

Det skulle gerne være en fornøjelse at være hos tandlægen, men i tilfælde af at du mod forventning har haft en ubehagelig oplevelse, kan du indgive en klage over din oplevelse. nyTandlæge.dk har lavet en lille guide med de nødvendige links, hvis du vil klage – guiden ligger under Behandlinger i menuen ovenfor. Der har du også mulighed for at se mere om, hvordan du bekæmper tandlægeskræk, så dit næste tandlægebesøg kan blive en god oplevelse.

Mange har den samme tandlæge i lang tid, men forbrugereksperter anbefaler, at man er lidt mere kritisk i sit valg af tandlæge. For der er rigtig mange penge at spare, hvis man giver sin tandlæge et pristjek. Og det koster jo ikke en krone at skifte – så søg efter din nye tandlæge på nyTandlæge.dk allerede i dag.

Er du træt af at køre langt for at komme til tandlægen? Eller leder du efter en tandlæge med mulighed for e-post-konsultation? Så tilpas din søgning og find en tandlæge, der matcher dine ønsker. Det tager kun et øjeblik, og det koster dig ingenting.

Har du smerter i munden, men er i tvivl om, hvad det kan skyldes, skal du naturligvis kontakte en tandlæge. Men i tiden hvor du afventer din tid, har du mulighed for at læse mere om de forskellige slags behandling, din tandlæge tilbyder, under Behandlinger i topmenuen og måske få et hint om, hvad dine gener er foårsaget af.

Vis filter
Vælg behandling
Tilpas din søgning:

Filtere efter type:

Sorter efter:AfstandPris

    0 tandlæger fundet