Tandlæge Stege

Få en tid med et enkelt klik. Her på sitet kan du ud for de forskellige søgeresultater sende en anmodning til din næste tandlæge med kun ét klik. Og efter du været til tandlægen, har du mulighed for at bedømme dit tandlægebesøg, så andre brugere kan få glæde af din erfaring. Giv en bedømmelse op til fem stjerner, og suppler med et par ord om oplevelsen.

Priserne kan være væsentligt højere hos tandlægen med de højeste priser sammenlignet med den billigste. nyTandlæge.dk har samlet en liste over regningen på alle typer behandling, hvad enten du leder efter tandregulering, implantater eller almindeligt tandeftersyn. For eksempel kan en plastfyldning have en pris på under 600 kr. hos den ene tandlæge, mens den hos en anden kan løbe helt op i 3.000 kroner.

Lider du af tandlægeskræk? Så har nyTandlæge.dk lavet en kort vejledning til, hvordan du slipper af med den. Find guiden under Behandlinger i menuen. nyTandlæge.dk indeholder også en lille guide til, hvordan du indgiver en klage, hvis du har haft problemer med besøget hos din tandlæge. Det er både aktuelt, i tilfælde af at du ikke er tilfreds med en operation eller med prisen. På nyTandlæge.dk finder du links til de vigtigste instanser, i tilfælde af at du vil klage.

Her på siden finder du tandlægerne der, hvor du bor, men hvis du synes, du har brug for at begrænse din søgning yderligere, kan du nemt justere de forskellige parametre og få en mere præcis søgning. Måske er du på udkig efter en tandlæge med mulighed for tilskud fra regionen – eller måske skal der være legerum for børn.

Vis filter
Vælg behandling
Tilpas din søgning:

Filtere efter type:

Sorter efter:AfstandPris

    0 tandlæger fundet