Tandlæge Stubbekøbing

Har du brug for at finde en tandlæge i nærheden, skal du blot præcisere en afstand i din søgning. Du kan også tilpasse din søgning ved at afkrydse, hvilke særlige omstændigheder tandlægen skal tilbyde, eksempelvis tilskudsmuligheder eller legerum for børn.

Ved du ikke, hvad de forskellige typer behandling betyder, har vi samlet en oversigt her på siden. Gå ind under Behandlinger i topmenuen, og læs om alt fra fyldninger og implantater til tandblegning og tandregulering. Samtlige vejledninger er udarbejdet af en fagkyndig med grundig viden om de forskellige behandlinger.

Forhåbentlig er det som regel en en god oplevelse at gå til tandlægen, men i tilfælde af at du alligevel har haft en ubehagelig oplevelse, kan du klage over din oplevelse. nyTandlæge.dk har lavet en kort vejledning med de relevante links, i tilfælde af at du vil indgive en klage – guiden ligger under Behandlinger i menuen ovenfor. Her kan du også se mere om, hvorledes du bekæmper tandlægeskræk, så dit næste besøg hos tandlægen kan blive en god oplevelse.

Når du har fundet din nye tandlæge kan du anmode om en tid lige her fra nyTandlæge.dk. Du behøver blot klikke på ”Bestil en tid” ved den ønskede tandlæge, hvorefter tandlægen lader høre fra sig, efter de har modtaget din besked. Så slipper du for at ringe til tandlægen eller besøge tandlægens egen hjemmeside.

Forbrugerrådet Tænk anbefaler, at man en gang imellem foretager et priseftersyn af sin tandlægeregning. Der kan nemlig være væsentlige variationer mellem, hvad en konsultation hos de forskellige tandlæger koster. Somme tider helt op til flere hundrede procent! Alene en lokalbedøvelse kan variere en del i pris – hos nogle tandlæger kan prisen være under 200 kr., mens den hos andre tandlæger kan koste 620 kroner. Derfor er der al mulig grund til at lave et pristjek.

Vis filter
Vælg behandling
Tilpas din søgning:

Filtere efter type:

Sorter efter:AfstandPris

    0 tandlæger fundet