Tandlæge Svendborg

Det kan være en stor udgift at gå til tandlæge. Selv om det offentlige yder tilskud, kan en tandlægeregning let løbe op i høje beløb, når der skal foretages mere omfattende operationer. Men der kan hurtigt være en del penge at spare, når man skifter tandlæge. En plastfyldning i en kindtand kan således let koste omkring seks gange så meget hos den tandlæge, der er dyrest, som hos den billigste.

Det er ikke alle, der har det godt med at gå til tandlægen, men der er naturligvis alligevel forskel på de forskellige tandlæger – visse kan anbefales frem forandre. Og har du haft en god konsultation hos tandlægen, har du mulighed for at afgive din vurdering her på sitet, så andre brugere har adgang til den. Og det gælder selvfølgelig også for dårlige oplevelser. Giv op til 5 på skalaen, og tilføj nogle ord om dit tandlægebesøg.

For mange er det en god oplevelse at gå til tandlægen, men desværre er der også en del, som lider af tandlægeskræk. Ofte er det en angst, man har tilegnet sig i løbet af barndommen, men selv om man har gået med det i mange år, findes der heldigvis måder at dæmpe – eller fuldstændig bekæmpe – det på. nyTandlæge.dk har udarbejdet en kort guide, som du finder i topmenuen under Behandlinger. Der ligger desuden en guide til, hvorledes du indgiver en klage, hvis du ikke er tilfreds med dit besøg hos tandlægen eller din regning.

I tilfælde af at du ønsker at vide mere om, hvad en bro egentlig er, eller i tilfælde af at du ikke ved, hvordan en bedøvelse udføres, så har nyTandlæge.dk udarbejdet en samling små artikler, der beskriver de mest almindelige emner. Det kan både være med til at give dig et hint om, hvad mulige gener i munden kan være forårsaget af, før dit tandlægebesøg – og til at forstå din regning efter tandlægen. Gå ind under Behandlinger i menuen for at se mere.

Ofte kan det være at foretrække med en tandlæge, der har til huse i nærheden af dit hjem. Andre gange er det måske vigtigere med en tandlæge, som tilbyder gode parkeringsmuligheder eller måske et legerum for børn. I alle tilfælde kan du nemt tilpasse søgningen og søge efter en tandlæge, der passer til lige præcis dine ønsker.

Vis filter
Vælg behandling
Tilpas din søgning:

Filtere efter type:

Sorter efter:AfstandPris

    0 tandlæger fundet