Tandlæge Thisted

Har du smerter i mundhulen, men ved du ikke, hvad det kan være, skal du naturligvis opsøge en tandlæge. Men mens du afventer at komme til, kan du læse mere om de forskellige slags behandling, din tandlæge tilbyder, under Behandlinger i topmenuen og måske få et hint om, hvad dine gener kan skyldes.

Der ligger flere tandlæger i din by. Ud for hver enkelt ser du afstanden til den lokation, du har indtastet. Ønsker du at tilpasse din søgning, skal du blot justere distancen eller vælge nogle af alternative muligheder. Hvis du ønsker at læse mere om den enkelte tandlæge, skal du bare vælge søgeresultatet, og du får en oversigt over tandlægens faciliteter.

Skal du have fjernet en tand, kan konsultationen hos visse tandlæger koste helt op til 4.500 kr., mens det hos andre koster under 1000 kr. Det vil sige mere end seks gange så billigt! Der er med andre ord al mulig grund til at foretage et pristjek, inden du går til tandlægen. På vores site kan du hos mange af tandlægerne se en prisliste over de forskellige tilbud, så du er bedre rustet til at finde din nye tandlæge.

Hvis du er utilfreds med dit besøg hos tandlægen, er der både mulighed for at indgive en klage over konsultationen eller ansøge om erstatning for skaden, der er sket i forbindelse med undersøgelse eller operation. nyTandlæge.dk har udarbejdet en lille klagevejledning med de nødvendige links, som du finder under Behandlinger i topmenuen. Der kan du samtidig se mere om, hvorledes du bekæmper tandlægeskræk, så det næste tandlægebesøg bliver en god oplevelse.

Vis filter
Vælg behandling
Tilpas din søgning:

Filtere efter type:

Sorter efter:AfstandPris

    0 tandlæger fundet