Tandlæge Tønder

Skal du have en krone men er nervøs for behandlingen? Bare rolig – under Behandlinger i menuen har du mulighed for at læse mere om forskellige slags behandling, og ofte er det sådan, at behandlingerne er ganske ukomplicerede. Så brug ventetiden før din kommende tandlægekonsultation på at læse nyTandlæge.dk’s små artikler og få ro i sindet.

De fleste danskere skifter ikke tandlæge i mange år, men Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen anbefaler, at man er en del mere kritisk når man vælger tandlæge. For der er en del penge at spare, hvis man går sin tandlæges priser efter i sømmene. Og det er jo helt omkostningsfrit at skifte – så tag en søgning på nyTandlæge.dk med det samme.

Kan jeg se andre brugeres bedømmelser af tandlægen? Hvorledes kontakter jeg tandlægen? Her på sitet kan du finde alt, du har brug for. Og vi g aranterer, at dem, som har afgivet en vurdering, nu også er patient hos den tandlæge, der bedømmes, så du får et dækkende fingerpeg om kvaliteten.

Har du tandlægeskræk? I så fald har nyTandlæge.dk udarbejdet en lille vejledning til, hvorledes du overvinder den. Find vejledningen under Behandlinger i topmenuen. nyTandlæge.dk indeholder også en lille vejledning til, hvorledes du indgiver en klage, hvis du er utilfreds med din tandlægekonsultation. Det er både aktuelt, i tilfælde af at du ikke er tilfreds med en operation eller med prisen. På nyTandlæge.dk er der et link til de vigtigste myndigheder, i tilfælde af at du vil klage.

Vis filter
Vælg behandling
Tilpas din søgning:

Filtere efter type:

Sorter efter:AfstandPris

    0 tandlæger fundet