Tandlæge Ulstrup

Ved du ikke, hvad de forskellige slags behandling betyder, har vi sammenfattet en oversigt her på nyTandlæge.dk. Klik på Behandlinger i menuen, og se mere om alt fra fyldninger og implantater til tandblegning og bideskinne. Samtlige tekster er udarbejdet af en fagkyndig med grundig indsigt i de mange behandlinger.

Find den nærmeste tandlæge i din by. Du kan både søge på tandlæger, der er placeret i nærheden af dit hjem eller din arbejdsplads – eller et helt tredje sted. nyTandlæge.dk giver dig herefter en liste over resultater i nærheden med angivelse af distance.

Prisniveauet kan være væsentligt højere hos den dyreste tandlæge som hos den billigste. nyTandlæge.dk giver dig en liste over regningen på alle typer konsultation, uanset om du søger efter tandblegning, implantater eller tandrensning. Eksempelvis kan en plastfyldning have en pris på under 600 koner hos en tandlæge, mens den andre steder kan løbe helt op i 3.000 kroner.

På nyTandlæge.dk kan du straks sende en besked til en tandlæge og bede om en konsultation, så du slipper for besværet med at ringe op og booke tid. Ved udvalgte tandlæger kan du tilmed se hvornår konsultationen har åben samt patienternes bedømmelser. De er afgivet på en rangering fra 1 til 5 og kun afgivet af brugere, som har været til konsultation hos den pågældende tandlæge.

Vis filter
Vælg behandling
Tilpas din søgning:

Filtere efter type:

Sorter efter:AfstandPris

    0 tandlæger fundet