Tandlæge Vejen

For mange er det en god oplevelse at være hos tandlægen, men desværre er der også nogle, som kæmper med tandlægeskræk. Ofte er det noget, man har fået da man var barn, men selv om man har kæmpet med tandlægeskræk i mange år, er der flere råd til at dæmpe – eller helt overvinde – tandlægeskræk på. nyTandlæge.dk har udarbejdet en kort vejledning, som ligger i menuen under Behandlinger. Her finder du også en vejledning til, hvordan du klager, hvis du ikke er tilfreds med dit tandlægebesøg eller din regning.

Oplever du gener i munden, men ved du ikke, hvad det kan skyldes, er det selvfølgelig vigtigt at kontakte en tandlæge. Men i tiden hvor du venter på at komme til, har du mulighed for at få mere at vide om de forskellige slags behandling, din tandlæge kan udføre, under Behandlinger i menuen ovenfor og måske få et fingerpeg om, hvad dine gener kan skyldes.

Bestil tid med et enkelt klik! På nyTandlæge.dk kan du ved hver enkelt tandlæge sende en anmodning til din næste tandlæge med kun et enkelt klik. Og når du været til tandlægen, kan du bedømme dit tandlægebesøg, så andre brugere kan få glæde af din vurdering. Opret en vurdering op til fem på skalaen, og tilføj et par ord om oplevelsen.

Gider du heller ikke køre langt for at komme til tandlægen? Eller er du på udkig efter en tandlæge der tilbyder tilskud fra regionen? Så ret din søgning og find en tandlæge, der matcher dine ønsker. Det tager kun et øjeblik, og det koster dig ikke en krone.

Ved fjernelse af en tand kan konsultationen hos visse tandlæger beløbe sig helt op til 4500 kroner, mens det hos nogle kun koster 700 kr. Dvs. over seks gange så billigt! Der er m.a.o. gode grunde til at foretage et pristjek, før dit næste tandlægebesøg. På vores site kan du hos mange af tandlægerne se en prisliste over de forskellige tilbud, så du er godt klædt på til at foretage det rigtige tandlægeskift.

Vis filter
Vælg behandling
Tilpas din søgning:

Filtere efter type:

Sorter efter:AfstandPris

    0 tandlæger fundet