Tandlæge Vejle Øst

Priserne er somme tider væsentligt højere hos tandlægen med de højeste priser som hos den billigste. nyTandlæge.dk har samlet en liste over regningen på alle typer behandling, uanset om du er på udkig efter tandregulering, fyldninger eller tandrensning. Eksempelvis kan en fyldning koste 550 koner hos den ene tandlæge, mens den hos en anden kan koste omkring 3000 kr.

Ved du ikke, hvad de mange slags behandling betyder, har vi samlet en oversigt her på siden. Klik på Behandlinger i menuen, og læs om alt fra rodbehandling og tandproteser til tandsmykker og bideskinne. Alle vores tekster er udarbejdet af en tandlæge med grundig viden om de forskellige behandlinger.

Der er flere tandlæger i dit område. Ud for hver af dem ser du afstanden til den adresse, du har indtastet. Ønsker du at tilpasse din søgning, skal du blot justere distancen eller vælge nogle af alternative muligheder. Hvis du ønsker at vide mere om den enkelte tandlæge, behøver du bare vælge søgeresultatet, og du kan se en liste med tandlægens faciliteter.

I tilfælde af at du er utilfreds med dit besøg hos tandlægen, har du både mulighed for at indgive en klage over konsultationen eller ansøge om erstatning for skaden, der er opstået i forbindelse med konsultation eller behandling. Vi har lavet en kortfattet klagevejledning med de nødvendige links, som du finder under Behandlinger i menuen ovenfor. Her har du også mulighed for at se mere om, hvordan du overvinder tandlægeskræk, så dit næste besøg hos tandlægen bliver så behageligt som muligt.

Vis filter
Vælg behandling
Tilpas din søgning:

Filtere efter type:

Sorter efter:AfstandPris

    0 tandlæger fundet