Tandlæge Vejle

Kan jeg se andre brugeres bedømmelser af tandlægen? Hvorledes kontakter jeg min nye tandlæge? På nyTandlæge.dk finder du alt, du behøver. Og vi har sørget for, at dem, som har oprettet en vurdering, nu også har været til konsultation hos den pågældende tandlæge, så du får et dækkende billede af niveauet.

Her på siden ser du tandlægerne i din by, men hvis du synes, du har brug for at tilpasse din søgning endnu mere, kan du let og hurtigt ændre de forskellige parametre og få en mere præcis søgning. Måske leder du efter en tandlæge med mulighed for parkering – eller måske skal der være elevator.

De fleste danskere beholder den samme tandlæge i lang tid, men Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen anbefaler, at man er lidt mere kritisk når man vælger tandlæge. For der er meget at spare, hvis man giver sin tandlæge et priseftersyn. Og det koster jo ikke en krone at skifte – så søg efter din nye tandlæge på nyTandlæge.dk allerede i dag.

Skal du have indsat en krone men er nervøs for operationen? Bare rolig – under Behandlinger i menuen har du mulighed for at læse mere om forskellige slags behandling, og som regel viser det sig, at behandlingerne er uden væsentlige komplikationer. Brug derfor tiden inden dit næste tandlægebesøg på at læse nyTandlæge.dk’s forskellige artikler og få ro i sindet.

Vis filter
Vælg behandling
Tilpas din søgning:

Filtere efter type:

Sorter efter:AfstandPris

    0 tandlæger fundet