Tandlæge Viborg

På vores site kan du straks sende en besked til en tandlæge og anmode om en tid, så du ikke behøver at ringe op og booke tid. Ved nogle tandlæger kan du tilmed se hvornår konsultationen har åben samt patienternes bedømmelser. De er givet på en skala fra 1 til 5 og kun tildelt af brugere, der er blevet behandlet af den pågældende tandlæge.

Der kan være væsentlig forskel på priserne mellem hver enkelt tandlæge. Nogle gange kan forskellen i pris mellem to tandlæger være på flere tusinde kroner. Hos nogle tandlæger kan en operativ fjernelse af en tand eksempelvis koste 700 kroner og andre steder koste 4500 kroner. På nyTandlæge.dk kan du hos udvalgte tandlæger se hvad behandlingerne koster, så du er i stand til at træffe det rigtige valg, når du ønsker at skifte tandlæge.

Søg efter den nærmestliggende tandlæge i din by. Du kan både søge på tandlæger, der er placeret tæt på dit hjem eller din arbejdsplads – eller noget helt andet. nyTandlæge.dk samler herefter en liste over resultater i nærheden med angivelse af afstand.

Har du tandlægeskræk? Så har vi udarbejdet en lille guide til, hvordan du overvinder den. Find vejledningen under Behandlinger i topmenuen. Vi har også lavet en lille guide til, hvordan du indgiver en klage, i tilfælde af at du er utilfreds med din tandlægekonsultation. Det kan både være relevant, hvis du ikke er tilfreds med behandlingen eller med prisen. I guiden finder du et link til de relevante instanser, hvis du ønsker at indgive en klage.

Hvis du gerne vil læse mere om, hvad en bro i grunden er, eller hvis du er i tvivl om, hvordan en bedøvelse udføres, så har nyTandlæge.dk udarbejdet en række tekster, der fortæller om de mest almindelige behandlinger. Det kan både hjælpe dig til at give dig et hint om, hvad mulige smerter i munden kan være forårsaget af, inden dit tandlægebesøg – og til at tyde din regning når du har været hos tandlægen. Gå ind under Behandlinger i topmenuen for at læse mere.

Vis filter
Vælg behandling
Tilpas din søgning:

Filtere efter type:

Sorter efter:AfstandPris

    0 tandlæger fundet