Tandlæge Vildbjerg

Ofte kan det være at foretrække med en tandlæge, der ligger i nærheden af din bopæl. Andre gange er det måske vigtigere med en tandlæge, som tilbyder gode handicapforhold eller måske et legerum for børn. I alle tilfælde kan du let justere din søgning og søge efter en tandlæge, der kan opfylde lige netop dine behov.

Efter du har fundet en tandlæge, du gerne vil skifte til, kan du anmode om en tid lige her fra nyTandlæge.dk. Du behøver blot klikke på ”Bestil en tid” ved den pågældende tandlæge, hvorefter tandlægen vender tilbage til dig, når de har modtaget din besked. Så er du fri for at ringe op eller gå ind på tandlægens website.

Tiden er inde til det årlige tandeftersyn, og du mærker straks den uroen i maven. Har du det sådan? Så er det muligvis en god idé at tage et kig på nyTandlæge.dk’s lille guide til at bekæmpe tandlægeskrækken. Guiden findes i menuen under Behandlinger – og forhåbentlig hjælper den dig, så du igen har mod på at gå til tandlægen mindst en gang om året. Det hjælper både dig og dine tænder.

Flere forbrugereksperter har anbefalet, at man en gang imellem laver et priseftersyn af sin tandlægeregning. Der kan nemlig være væsentlige forskelle mellem, hvad en konsultation hos de forskellige tandlæger koster. Faktisk i nærheden af flere hundrede procent! Selv en lokalbedøvelse kan svinge en del i pris – hos visse tandlæger kan den koste 195 kr., mens den hos andre kan løbe op i 620 kr. Så der er god grund til at lave et pristjek.

Vis filter
Vælg behandling
Tilpas din søgning:

Filtere efter type:

Sorter efter:AfstandPris

    0 tandlæger fundet