Tandlæge Virum

Det er ikke alle, der har det godt med at gå til tandlægen, men der er naturligvis alligevel forskel på de forskellige tandlæger – visse er bedre endandre. Og hvis du har haft en anbefalelsesværdig konsultation hos tandlægen, har du mulighed for at afgive din bedømmelse her på sitet, så andre brugere kan se den. Og det gælder naturligvis også for mindre gode oplevelser. Giv op til fem stjerner, og tilføj nogle ord om din oplevelse.

Var du klar over, at nogle tandlæger kan supplere med akupunktur blandt deres behandlingstilbud? Eller at tandproteser skal vaskes med håndsæbe? Så se mere under Behandlinger i menuen ovenfor, hvor vi har samlet en masse fakta om de forskellige slags operationer, som din tandlæge kan udføre. Så er du helt hjemme i alle fagudtrykkene, næste gang du skal til tandlæge.

Er du træt af at køre langt for at komme til tandlægen? Eller leder du efter en tandlæge med mulighed for e-post-konsultation? Så ret søgningen og find en tandlæge, der modsvarer dine behov. Det tager under 2 minutter, og det koster dig ikke noget.

Ofte kan det være en stor udgift at gå til det årlige tandeftersyn. Selv om du modtager tilskud fra det offentlige, kan en tandlægeregning let løbe op i flere tusinde kroner, når der behandlingen er omfattende. Og der kan hurtigt være mange penge at spare, når du vælger at skifte til en ny tandlæge. En fyldning kan således let løbe op i næsten seks gange så meget hos den tandlæge, der er dyrest, sammenlignet med den med de laveste priser.

Vis filter
Vælg behandling
Tilpas din søgning:

Filtere efter type:

Sorter efter:AfstandPris

    0 tandlæger fundet