Tandlæge Viuf

Du kan altid se tandlægernes tlf.nr. her på nyTandlæge.dk, men hvis du foretrækker ikke at have fat i telefonen, har vi gjort det nemt for dig. Med et enkelt klik kan du sende en anmodning direkte til tandlægen og bede om en tid. Meget lettere bliver det ikke. Hvis tandlægen har eget website med eget bookingsystem, kan du også følge linket derind og finde en tid.

På denne side ser du tandlægerne der, hvor du bor, men hvis du synes, du har brug for at justere søgningen endnu mere, kan du nemt justere de forskellige forhold og få en mere præcis søgning. Måske er du på udkig efter en tandlæge med mulighed for tilskud fra regionen – eller måske skal der være e-post-konsultation.

Det skulle gerne være en en god oplevelse at være hos tandlægen, men i tilfælde af at du alligevel har haft en ubehagelig tandlægeoplevelse, kan du indgive en klage over din oplevelse. Vi har udarbejdet en kort vejledning med de nødvendige links, i tilfælde af at du ønsker at indgive en klage – guiden ligger under Behandlinger i menuen ovenfor. Der kan du også se mere om, hvordan du bekæmper tandlægeskræk, så dit næste besøg hos tandlægen kan blive en god oplevelse.

Vis filter
Vælg behandling
Tilpas din søgning:

Filtere efter type:

Sorter efter:AfstandPris

    0 tandlæger fundet