Tandlæge Vordingborg

Kan jeg se andre brugeres bedømmelser af tandlægen? Hvordan kontakter jeg min nye tandlæge? På nyTandlæge.dk finder du det hele. Og vi har sørget for, at dem, som har afgivet en vurdering, nu også er patient hos den pågældende tandlæge, så du får et dækkende billede af niveauet.

Hvis du ikke er tilfreds med tandlægebesøg, kan du både klage over konsultationen eller ansøge om erstatning for en skade, der er sket i forbindelse med undersøgelse eller behandling. Vi har udarbejdet en kort klageguide med de nødvendige links, som ligger under Behandlinger i menuen ovenfor. Her har du samtidig mulighed for at se mere om, hvordan du får bugt med tandlægeskræk, så det næste besøg hos tandlægen bliver en god oplevelse.

Ved du ikke, hvad de mange typer fagudtryk betyder, har vi samlet en oversigt her på nyTandlæge.dk. Gå ind under Behandlinger i menuen, og se mere om alt fra rodbehandling og tandproteser til tandblegning og bideskinne. Alle vores tekster er skrevet af en tandlæge med grundig indsigt i de forskellige behandlinger.

Prisniveauet kan være væsentligt højere hos den dyreste tandlæge sammenlignet med den billigste. Vi har samlet en liste over priser på alle slags behandling, hvad enten du søger efter tandblegning, fyldninger eller tandrensning. For eksempel kan en fyldning have en pris på 550 koner hos en tandlæge, mens den hos en anden kan løbe helt op i 3000 kr.

Vil du finde en tandlæge i nærheden, skal du bare angive en afstand i din søgning. Du har også mulighed for at justere din søgning ved at afkrydse, hvilke faciliteter tandlægen skal tilbyde, for eksempel parkeringsmuligheder eller e-post-konsultation.

Vis filter
Vælg behandling
Tilpas din søgning:

Filtere efter type:

Sorter efter:AfstandPris

    0 tandlæger fundet